Om os

Billed-Expressen ApS er en landsdækkende skole- & sportsfotograferingsvirksomhed med kontor i Odder.

Med over 30 års erfaring indenfor branchen har vi opnået et stort kendskab og viden, som kommer vores kunder til gode.

Vi fotografer hvert år ca 500 000 elever og idrætsudøvere.

Virksomhedens grundtanke er at levere den højeste kvalitet men til rimelige priser.

Billed-Expressen ApS har al billedproduktion i eget regi, vores billeder produceres på vores hovedkontor som ligger i Västerås.

Hvad er det vi laver?

Sportfoto

Skolefoto

Studentfoto

Fun Facts

4976
Projects in 4 countries
412506
Photographed individuals

Skolefoto

Billed-Expressen ApS er et familieforetagende med over 30 års efaring indenfor skolefotobranchen. Vi har gennem årene opnået os en stor viden og kendskab til hvad kunderne vil have. Vores fotografer er veluddannede og har en stor erfaring med at arbejde med børn og unge, og sammen fotograferer vi hvert år et meget stort antal skolelever og børnehavebørn.
Billed-Expressen ApS har al billedproduktion i eget regi og kan derfor garantere hurtig levering og billeder af højeste kvalitet.

Vores grundtanke er at levere den højeste kvalitet men til rimelige priser.
Hvis I ønsker at benytte os som jeres skolefotoleverandør eller har spørgsmål til dette, er I hjertelig velkommen til at kontakte én af vores dygtige sælgere.

Sportfoto

Billed-Expressen ApS er nordens førende sportfotograferingsvirksomhed. I Danmark er vi landsdækkende og tilbyder gratis fotografering til alle klubber. Igennem vores mange års erfaring har vi udviklet en fremgangsmåde som gør at vi lykkes med at fotografere kvalitative gruppe- og portrætbilleder. Efter fotograferingen tilbydes spillerne at købe portræt- og gruppebilleder, til fordelagtige priser, helt uden købetvang..
Hvis I ønsker at benytte os som jeres sportsfotoleverandør eller har spørgsmål til dette, er I hjertelig velkommen til at kontakte én af vores dygtige sælgere.

Studentfoto

Studentfotograferinger er et andet stort arbejdsområde for os hos Billed-Expressen ApS. Vi fotograferer årligt mængder af studenter rundt om i landet. Vi har en stor erfaring med at planlægge, organisere og gennemføre disse fotograferinger. Hvis I ønsker at benytte os som jeres studentfotoleverandør eller har spørgsmål til dette, er I hjertelig velkommen til at kontakte én af vores dygtige sælgere.

Jobs hos os

Som medarbejder hos os på Billed-Expressen ApS kommer du til at være med ombord på en spændende rejse.

Vi hos Billed-Expressen ApS ser personalet som vores vigtigste ressource og er opsat på at vores medarbejdere skal trives godt hos os. Vi er overbeviste om at når vores medarbejdere trives og er glade, bliver vi mere succesfulde som virksomhed.

Vi har med jævne mellemrum ledige stillinger ude som fotograf, kontorassistent, sælgere, administrator mm. Vores højsæsoner er under foråret/tidligsommer (april-juni) samt under efteråret/tidligvinter (august-december) og det er indefor disse perioder hvor hovedparten af vores rekruteringer sker.

Hvis dette lyder som noget for dig eller om du vil vide mere om Billed-Expressen ApS som arbejdsplads er du velkommen til at kontakte os.

E-mail: job@billedexpressen.com

work1

Vi har i øjeblikke ingen ledige stillinger hos Billed-Expressen, Men du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til: job@billedexpressen.com.


 

Kundeservice

Svar på vanlige spørgsmål finder du under “Ofte stillede spørgsmål” Tøv ikke med at kontakte os via E-mail eller telefon hvis du fortsat har spørgsmål. Vi tager os altid tid til at hjælpe vores kunder.

Telefon Kundeservice:

7070 7010
Åbningstider:

Mandag: 8.30-9.30
Tirsdag: 8.30-9.30
Onsdag: 8.30-9.30
Torsdag: 8.30-9.30
Fredag: 8.30-9.30

E-mailadresse Kundeservice:

info@billedexpressen.dk

Postadresse:

Billed-Expressen ApS
Rønhøjvej 12
8300 Odder

Hvad gør jeg hvis jeg ikke har fået et fotokort?
Hvis du ikke har fået et fotokort i forbindelse med fotograferingen, skal du kontakte vores kundeservice på: info@billedexpressen.dk

Kan vi dele arkene i billedpakken?
Ja, arkene kan deles i halve, medmindre andet er angivet i prislisten, du betaler kun for den halvdel af arket som du beholder.

Er det muligt at bestille flere billeder fra portræt-serien?
Ja, efterbestillinger bestilles på vores hjemmeside, funktionen findes i hovedmenuen

Er det muligt at genbestille gamle billeder?
Portrætter og gruppebilleder kan bestilles i et år efter fotograferingen. Årbøger er kun tilgængelige for salg indeværende skoleår.

Vores skole vil gerne have jer til at fotografere os i dette efterår, kan I det?
Vi fotograferer meget gerne skolens elever og ansatte personale. Kontaktoplysninger kan findes i hovedmenuen.

Kan vi returnere alle børnenes billeder i samme kuvert?
Nej, desværre. For at returneringen bliver registreret rigtigt, er det vigtigt alle billedpakker bliver returneret i hver sin kuvert med den tilhørende returtalon sat uden på kuverten.

Kan vi betale for flere billedpakker på samme indbetalingskort?
Nej, desværre. Det er vigtigt at hver billedpakke betales med det tilhørende OCR nummer.

Hvad gør jeg hvis der er fejl i informationerne på Fotokortet?
Når du bestiller billeder via vores hjemmeside, så kan du rette oplysningerne der. Vælger du at sende fotokortet til os, kan du bare rette oplysningerne direkte på kortet.

Vi ønsker at bestille en ekstra billed pakke, hvordan gør vi?
Kontakt venligst vores kundeservice.

Back to Top